PERSBERICHT

Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) wordt lid van de Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN). VZN is een samenwerkingsverband van organisaties die opkomen voor de belangen van zelfstandig ondernemers. Deze vereniging streeft naar een eigen rechtspositie voor zelfstandigen, in een toekomstgerichte arbeidsmarkt.

Met de aansluiting van Vereniging Yogadocenten Nederland verwelkomt VZN wederom ruim 1100  zelfstandig ondernemers binnen haar geledingen. Hiermee versterkt ze haar positie als volwaardig gesprekspartner voor politiek Den Haag en aan de maatschappelijke overlegtafels.

Voorzitter Gerreke van den Bosch van de Vereniging Yogadocenten Nederland: “We zijn blij dat wij ons bij VZN kunnen aansluiten omdat wij als professionele yogadocenten serieus genomen willen worden in politiek Den Haag. Daarbij willen wij betere regelingen realiseren voor onze leden.“

“Met de komst van VYN vertegenwoordigen we een nog grotere en bredere groep zelfstandigen” zegt VZN-voorzitter Cristel van de Ven. “Tezamen kunnen zij zorgen voor input en draagvlak voor nieuwe wet- en regelgeving omtrent zelfstandig ondernemerschap”.